Trobaràs diversió per a totes les edats amb zona infantil, zona d'oci i zona office-menjador.
Trobaràs diversió per a totes les edats amb zona infantil, zona d'oci i zona office-menjador.

🔎 Com funciona la sala ?

AAA
AAA

📝 Realitza la reserva

 

📱 - Per fer la reserva posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o WhatsApp al número 644082369 , a través del de la nostra pàgina web o bé per correu electrònic petitmonsantfeliu@gmail.com .

 💳 - Un cop reservada la sala, hauràs d'abonar el pagament de la reserva mitjançant transferència bancària o ingrés. El import de la fiança , es realitza el mateix dia de festa a la persona responsable que t'obrirà la sala.

✉️ - Rebràs un correu electrònic o missatge de WhatsApp amb el número de compte i posteriorment un altre de confirmació de la reserva. Un cop feta la reserva, no s'admet devolució, només s'admet un canvi de data de la festa durant el període de dos anys .

 

🎉 El día de la fiesta

 

🔑 - El dia de la festa, una persona de l'equip de Petit Món, t'obrirà la sala. La persona que t'obre us esperarà durant 15 minuts a l’hora que comenci el teu torn i t'indicarà el funcionament de la sala i hauràs d'abonar la fiança de l'import en efectiu.

🍽️ - Recorda que pots portar el teu propi càtering, animació i decoració per a la sala, o si ho prefereixes a Petit Món ens encarreguem de tot, amb les empreses col·laboradores que faran que sigui posible tot el que tu desitjos.

🎮 -** Alguns dels serveis que ofereix la sala com: Futbolí, Billar, Màquina de bàsquet, Màquina de Dards, Video Consoles, etc… podrien no estar disponibles per avaria o mal ús. Disculpeu les molèsties.

 

🎈 Final de la festa

 

⏰ - Si durant la festa, decideixes quedar-te més temps, podràs trucar al telèfon que hi ha a la mateixa sala per avisar que vols hores extres. (Sempre que no hi hagi cap reserva al darrere).

📨 - Per ampliar horaris amb hores extres consultar preus.

🚪 - 5 minuts abans que s'acabi la teva festa segons l'horari contractat, una persona de Petit Món anirà a rebre la sala i comprovarà que la sala està recollida i ordenada. Una vegada comprovat que no hi ha hagut cap desperfecte es procedirà a retorna la fiança acordada.

🗑️ - La sala ha de quedar recollida i ordenada igual com es va lliurar abans de la festa (cadires i taules recollides, neveres buides, etc). Has de llençar les escombraries i has de passar l'escombra. Neteja taules utilitzades i neteja les zones que hagueu utilitzat.

🎉 - A la sala hi ha tot el necessari perquè puguis recollir, escombrar i ordenar la sala.

🧹 -  És important que t'asseguris que no et deixes res i que la nevera és buida.

❌ - Queda totalment prohibit llençar confeti, pilotes de cuir, fumar a la sala i portar animals i aparells de música que no siguin a la sala, ni petards.

🚫🐾 - Queda prohibida l'entrada a animals de companyia, bicicletes, patinets i pilotes de cuir.

🕒 - RESPECTAR ELS HORARIS DE SORTIDA DE LA FESTA PER PODER PREPARAR EL SEGÜENT ESDEVENIMENT.

🎯 - La persona que fa la reserva és responsable del bon ús de la sala (màquines recreatives, joguines, mobiliari ...)